Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA SOPRANO HOLANDESA ASTRID CRONE ACTÚA AQUEST DIUMENGE 1 DE MAIG A AGULLENT

Es farà un recorregut històric al voltant de musicals dels anys 70 com West Side Story fins a musicals que encara estan d’actualitat com ABBA o Els Miserables. Les entrades del concert, ja a la venda a la Casa de la Cultura, tenen un preu de 3€.

La soprano holandesa Astrid Crone estarà aquest diumenge 1 de maig a Agullent per a participar al concert “Un passeig per Broadway”, en el qual estarà acompanyada per l’Agrupació Musical d’Agullent. Amb aquest concert s’enceta la programació del Maig Musical d’Agullent promogut per la regidoria de Cultura, i que edició darrera edició, ompli de música de diferents estils els caps de setmana del mes de maig a la localitat d’Agullent.

El concert “Un passeig per Broadway”, que tindrà lloc aquest diumenge 1 de maig a les 12h a l’Auditori Municipal, fa un recorregut pels musicals més importants de tots els temps. Amb la veu de la soprano holandesa Astrid Crone acompanyada per l’Agrupació Musical d’Agullent, es farà un recorregut històric al voltant de musicals dels anys 70 com West Side Story fins a musicals que encara estan d’actualitat com ABBA o Els Miserables. Les entrades del concert, ja a la venda a la Casa de la Cultura, tenen un preu de 3€.

Astrid Crone va nàixer en Elsloo (Holanda) i va cursar estudis de dansa de jazz en l'Acadèmia de Maria More en Amsterdam, que va alternar amb els de música i cant de jazz en el Conservatori de Hilversum. L'any 1991 debutà en el Palau de la música de València en el Concert del bicentenari de Mozart, tot actuant en la mateixa sala durant el període 1992 fins al 2002 en diverses ocasions com a soprano solista en el programa “Arts en paral•lel”. Ha estat actuant i guanyat premis al llarg de tota Europa, ha enregistrat diversos compactes i a l'actualitat Astrid Crone resideix a Buñol (València) on treballa com a professora de cant i professora de dansa en la seua pròpia escola de Dansa