Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA TECNOLOGÍA 4G ARRIBA A LA POBLA DEL DUC

Amb l'arribada del nou 4G a la Pobla del Duc contínua el procés d'implantació que s'està realitzant de forma gradual per tota la geografia nacional des del passat mes de juliol i que culminarà al març de 2018

Les operadores de telefonia mòbil, començaran a oferir a la Pobla del Duc a partir del mes de maig serveis sobre la xarxa 4G en la banda 800MHz, la qual cosa permetrà als poblatans gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica. Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han engegat Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Amb l'arribada del nou 4G a la Pobla del Duc contínua el procés d'implantació que s'està realitzant de forma gradual per tota la geografia nacional des del passat mes de juliol i que culminarà al març de 2018, data prevista per al desplegament total de la tecnologia. Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç: https://www.llega800.es/municipios.phpa dia de hui, desde l’ajuntament hem comprovat que el servei 4G encara no esta actiu al nostre municipi.

El desplegament 4G s'emmarca en els establert en el Reial decret 805/2014, de 19 de setembre, amb data 1 d'abril de 2015 en el qual es va procedir a l'alliberament de les freqüències entre 790 i 862 MHz (canals 61 al 69 d'UHF) que fins llavors s'empraven per a la recepció de la Televisió Digital Terrestre, procés també conegut com a Dividend Digital. A partir de llavors, aquestes freqüències van ser assignades a les operadores de telefonia mòbil per utilizar-les per els seus serveis de telefonia mòbil 4G.

Principals avantatges: més i millor cobertura amb la xarxa 4G s'ha obert la porta a innovadors serveis i aplicacions, a més de proporcionar significatives millores tant en la velocitat de descàrrega, com d'enviament de dades, fotos, música o continguts audiovisuals d'alta definició o permetre treure el màxim partit a aplicacions online, com els videojocs.

La nova generació de la tecnologia 4G també facilita la introducció de nous serveis a l'àrea empresarial i de les administracions públiques, com a aplicacions empresarials en mobilitat amb alt contingut multimèdia o l'ús de la videollamada, entre uns altres.