Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA REGIDORIA DE CULTURA D'AGULLENT ENCETA EL PROGRAMA “EN RUTA PER LA NOSTRA TERRA”

La primera excursió cultural plantejada des d’Agullent dins d’aquest programa “En Ruta per la Nostra Terra” és una visita a Sagunt, que serà el diumenge 12 de juny, i que permetrà conèixer racons d’aquesta localitat com el castell, el barri jueu o el teatre romà.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Agullent enceta aquest mes de juny el programa “En Ruta per la Nostra Terra” que pretén donar a conèixer als veïns d’Agullent, mitjançant excursions culturals, llocs i localitats d’interès patrimonial del territori valencià. “La nostra terra té un patrimoni arquitectònic, cultural, social i natural que a vegades encara que està a prop, desconeixem. Per això des de la regidoria de Cultura d’Agullent hem llançat aquest programa, que pretén oferir la possibilitat d’apropar als nostres veïns a llocs d’interès, sense que tinga un cost excessiu per a ells, ja que les eixides estan subvencionades parcialment per l’ajuntament”, explica Maria Herrero, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Agullent.

La primera excursió cultural plantejada des d’Agullent dins d’aquest programa “En Ruta per la Nostra Terra” és una visita a Sagunt, que serà el diumenge 12 de juny, i que permetrà conèixer racons d’aquesta localitat com el castell, el barri jueu o el teatre romà. Les persones interessades en participar-hi poden ja comprar els tiquets a la Casa de la Cultura. Hi ha diversos preus, segons l’edat, i si es vol o no el dinar inclòs