Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT PRESENTA AQUEST DIMECRES LA 3a EDICIÓ DEL CAMPUS FUTBOLISTES “LUIS CUERDA”

Des de l’organització es recomana que abans de formalitzar el pagament es confirme la disposició de places, tot telefonant a la Casa de la Cultura d’Agullent (96 290 74 72) de 9:30 a 13 hores, doncs el campus està limitat a 70 alumnes.

El Campus Futbolistes València/ 3a edició campus “Luis Cuerda” dirigit a xiquets nascuts entre el 2002 i 2010, es celebrarà a Agullent del 4 al 9 de juliol i inclourà en el cos tècnic a ex futbolistes del València CF com Fernando Giner, Iván Campo, Paco Camarasa i Vicente Engonga, així com tècnics com José Enrique Sanchis.

El campus es presentarà oficialment aquest dimecres 25 de maig a les 20 hores a l’Auditori Municipal d’Agullent, amb la presència de part de l’staff del cos tècnics del campus. El campus agullentí, que rep el nom de “Luis Cuerda” en honor al que va ser l’entrenador de futbol dels xiquets d’Agullent durant moltes generacions, està organitzat per l'Asociación Futbolistas Valencia CF, l’Ajuntament d'Agullent, CF Agullent i el grup BC Fabrics.

El campus tindrà dues modalitats: campus de futbol i campus específic de porters. A més de l’ensenyament del futbol, el campus inclourà activitats lúdic esportives i tots els participants rebran dos equipaments. El campus, que té un cost de 140€, es desenvoluparà del 4 al 9 de juliol, si bé el termini d’inscripció és del 26 de maig al 15 de juny. Des de l’organització es recomana que abans de formalitzar el pagament es confirme la disposició de places, tot telefonant a la Casa de la Cultura d’Agullent (96 290 74 72) de 9:30 a 13 hores, doncs el campus està limitat a 70 alumnes.