Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA REGIDORIA DE SANITAT PROMOU UNA XERRADA SOBRE EL MOSQUIT TIGRE I UNA REVISIÓ GRATUÏTA DE LA PELL

De la mà de la Junta Local Contra el Càncer d’Agullent i amb el suport de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent, el dimecres 8 de juny una Unitat Mòbil de revisió de pell de l’AECC passarà consulta gratuïta durant tot el matí a la plaça Major d’Agullent.

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent ha promogut, juntament amb la Farmàcia Tortosa Belda de la localitat, una xerrada titulada “El mosquit tigre i la nostra salut” on s’abordarà com prevenir la picada d’aquest insecte i els possibles tractaments una vegada s’haja patit la seua picadura. Aquesta xerrada sobre el mosquit tigre està inclosa dins del cicle “d’Activitat de Vida i Salut” que promou regularment la regidoria de Sanitat d’Agullent, i tindrà lloc aquest dijous 2 de juny a les 15:30 hores a la sala de conferències de la Casa de la Cultura d’Agullent.

De la mà de la Junta Local Contra el Càncer d’Agullent i amb el suport de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent, el dimecres 8 de juny una Unitat Mòbil de revisió de pell de l’AECC passarà consulta gratuïta durant tot el matí a la plaça Major d’Agullent. La Unitat Mòbil atendrà als veïns i veïnes de la localitat de 10 a 13:30 hores. La revisió és totalment gratuïta i té com a objectiu prevenir els melanomes i tractar de conscienciar a la població que cal adoptar una sèrie de mesures de protecció de la pell, sobretot a l'estiu, per tal de prevenir la seua aparició.

Teresa Terol, regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que mensualment, amb la col•laboració d’altres entitats i associacions, s’estan realitzant xerrades i tallers sobre temes sanitaris d’interès general. “Ara, coincidint amb l’entrada de l’època estiuenca hem pensat que era adient abordar la temàtica del mosquit tigre”, comenta. “D’altra banda, vull agrair la col•laboració de la Junta Local Contra el Càncer d’Agullent, per impulsar que vinga fins a Agullent la Unitat Mòbil de detecció melanomes, perquè sense cap mena de dubte, la prevenció i la detecció precoç és una eina bàsica i fonamental”.