Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES D’AGULLENT PREPARA NOMBROSES ACTIVITATS CULTURALS PER A TANCAR EL CURS

A més de les activitats pròpies, el Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent participarà a la XXVIII Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida que tindrà lloc el dissabte 11 de juny.

Tal i com ja els vam avançar, el Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent tancarà el curs amb una desena d’activitats que tindran lloc del 8 al 16 de juny, i que estan emmarcades en la III Setmana Cultural del centre.

La programació cultural arrancarà el dimecres 8 de juny amb una audició del grup de Cant Coral del centre i continuarà el dilluns 13 de juny amb un Taller de Risi-Clatge, que pretén fomentar mitjançant el somriu els hàbits de reutilització, reciclatge i reducció dels residus. La programació de la III Setmana Cultural del Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent també inclou un col•loqui literari, un Quiz cultural, una exposició dels treballs dels alumnes d’art, una xerrada sobre els bons hàbits alimentaris i una excursió cultural a Alacant. La programació es tancarà amb un acte d’entrega de diplomes el 16 de juny. La regidora d’Educació, Marisol Fernández, ha destacat el gran paper formatiu i de dinamitzador cultural que té el Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent en la localitat, i ha volgut fer palès el bon treball i implicació que tenen els professionals que hi treballen.

A més de les activitats pròpies, El Centre de Formació de Persones Adultes d’Agullent participarà a la XXVIII Trobada d’Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida que tindrà lloc el dissabte 11 de juny.