Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA POBLA DEL DUC POSA EL PUNT I FINAL AL TALLER D'OCUPACIO "LA POBLA ET CUIDA"

En paraules de l’equip docent i directiu, el taller d’Ocupació ha permés la formació dels alumnes per a un millor futur laboral donant l’enhorabona a tots els seus alumnes per haver superat amb èxit les materies formatives i com no agraïnt-los l’esforç i la seua implicació en les tasques realitzades

Ha finalitzat el taller d’ocupació “La Pobla et cuida” que s’ha desenvolupat al municipi en els darrers 6 mesos i on s’han dut a terme la formació teorica i pràctica per a serveis en benefici del poble. Durant este periode de temps, els alumnes de l’especialitat de Forestal han realitzat tasques per a l’acondicionament de l’Area Recreativa “La Penyeta”, convertint-se en espai natural per a l’ús turistic i educatiu així com per a gaudir-lo pels poblatans i visitants. També s’han dut a terme per les alumnes de l’especialitat de geriatria treballs d’atenció a les persones majors de La Pobla per tal de millorar la seua qualitat de vida.

En paraules de l’equip docent i directiu, el taller d’Ocupació ha permés la formació dels alumnes per a un millor futur laboral donant l’enhorabona a tots els seus alumnes per haver superat amb èxit les materies formatives i com no agraïnt-los l’esforç i la seua implicació en les tasques realitzades. A finals de maig es va celebrar l’acte de cloenda a l’Auditori del Centre Social de La Pobla del Duc amb l’assistència de l’alcalde Vicent Gomar i de la regidora de Turisme Nàdia Bataller.