Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AQUEST DISSABTE 11 DE DE JUNY OBRI LA PISCINA MUNICIPAL D’AGULLENT

L’abonament familiar d’accés a la piscina per a tota la temporada de bany té un preu de 60€ i de 30€ l’abonament individual. En el cas de les famílies nombroses l’abonament per a tot l’estiu es redueix a 54€ i a només 18€ per a persones jubilades o menors de 16 anys.

La temporada de bany de la Piscina Municipal d’Agullent arrancarà aquest dissabte 11 de juny i es perllongarà durant tres mesos, fins l’11 de setembre. L’horari d’obertura de les instal•lacions serà d’11 a 20 hores i des de l’ajuntament s’ofereixen diferents tipus d’abonaments i entrades a preus reduïts a jubilats i menors de 16 anys.

L’abonament familiar d’accés a la piscina per a tota la temporada de bany té un preu de 60€ i de 30€ l’abonament individual. En el cas de les famílies nombroses l’abonament per a tot l’estiu es redueix a 54€ i a només 18€ per a persones jubilades o menors de 16 anys. “Són preus que intentem que siguen assequibles per a tothom, perquè volem que totes les persones puguen gaudir del servei de la piscina a l’estiu. Per això portem més d’una dècada sense pujar les tarifes de les entrades, malgrat que ens aquests any hem fet fortes inversions per a millorar la piscina municipal”, comenta Josep V. Espí, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent. “Després de la renovació integral de la piscina que vam fer l’any 2014, i que va suposar la renovació del sistema de depuració de l’aigua, la impermeabilització del vas i la renovació de la coronació perimetral de la piscina, hem seguit actuant en les instal•lacions, i de fet no fa ni mig any que hem actuat a la piscina infantil, per tal de millorar sobretot el sistema de gestió de la cloració. És a dir, que ajustem els preus però oferim unes instal•lacions de molta qualitat”.

Per als que tinguen ganes de piscina, però no de tanta activitat aquàtica com per a traure’s l’abonament de tota la temporada, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent també ha habilitat un “bono” de 10 entrades. Al llarg del mes de juliol, a més del bany lliure, a la piscina municipal d’Agullent s’oferiran cursets de natació per a diferents nivells i edats