Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA POBLA DEL DUC REBRÀ DISSABTE 12 ESCOLES D’ADULTS DE LA COMARCA EN LA XXVIII TROBADA

A la trobada participaran les Escoles d’Adults d’Agullent, Albaida, Bocairent, Montaverner, Benigànim, l’Olleria, Quatretonda, Llutxent, la Pobla del Duc, Atzeneta, Fontanars i Aielo de Malferit.

Sense fer soroll, les Escoles d’Adults de la Vall d’Albaida celebren dissabte de vesprada a la Pobla del Duc la seua 28a trobada. Una manera d’acomiadar el curs escolar, però també d’intercanviar experiències i sumar esforços. Una tasca que Vicent Gomar, alcalde amfitrió i president de la Mancomunitat, ha volgut agrair ja que «Des de les administracions hem de valorar amb les Escoles d’Adult i seguir contribuint-hi pel paper fonamental que juguen en els nostres pobles ja que a més de facilitar noves oportunitats vitals i actualitzar els coneixements, milloren la convivència i ofereixen un temps lliure de qualitat». Per la seua banda, el regidor d’educació Jordi Bravo ha destacat que «La Trobada es converteix en un element fonamental per a sensibilitzar sobre les escoles de adults com a dinamitzadores a nivell municipal de l´ensenyament».

A la trobada participaran les Escoles d’Adults d’Agullent, Albaida, Bocairent, Montaverner, Benigànim, l’Olleria, Quatretonda, Llutxent, la Pobla del Duc, Atzeneta, Fontanars i Aielo de Malferit. A les 17:30 hores es rebrà les escoles d’adults participants amb un passacarrer de la Banda Jove des de la Plaça de l’Església fins al carrer Ausiàs March, on estaran els 19 tallers i se celebraran les exhibicions. A les 19 hores, començarà un ruta literària pels carrers del poble a càrrec de l’historiador Antonio Calzado. A les 19.30, el grup de danses de la Pobla del Duc oferirà una dansà. A les 20 hores arribarà el teatre de la mà de “Els Comediants” i l’obra “Festa en Valldemossa”. I després dels parlaments, previstos per a les 21 hores, sopar i ball amenitzat en la plaça de l’Església