Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

ÚLTIMES PLACES PER A FOLKSONA 2016 A AGULLENT

Queden ja només les últimes places per a ‪#‎Folksona2016‬. Estan tancant-se les llistes, així que aquells interessats en participar han d’inscriure’s ja. Folksona és un campament musical per a xiquets i xiquetes, que està promogut per una colla d’inquiets i apassionats de la cultura tradicional valenciana i, en especial, per la música.

Queden ja només les últimes places per a ‪#‎Folksona2016‬ ! Estan tancant llistes, així que si aquells interessat en participar han d’inscriure’s ja.

Folksona és un campament musical per a xiquets i xiquetes, que està promogut per una colla d’inquiets i apassionats de la cultura tradicional valenciana i, en especial, per la música. L'objectiu és oferir als joves un espai de creixement que els faça viure el que mai viuran en un conservatori de música i, de passada, canalitzar noves generacions de músics vinculats a la música folk valenciana.

Folksona realitza un campament d'estiu per ensenyar a viure la música tradicional, i per a aprendre una suite musical confeccionada a tal efecte. Les colònies acaben amb un concert final on s'interpreta aquesta suite, i també es toca repertori de ball: polques, jotes, balls col•lectius, etc.

L'Orquestra Folksona es configura, doncs, amb els xiquets i xiquetes que vénen a les colònies de música tradicional. Durant l'any es poden fer concerts per a difondre la música de Folksona i mantenir el contacte entres els xiquets i xiquetes membres de l'Orquestra Folksona.