Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

NORMES DE PARTICIPACIÓ EN LA PÀGINA DE L' AJUNTAMENT DE LA POBLA DEL DUC

L´Ajuntament de la Pobla del Duc ha publicat les normes de participació de la página de Facebook municipal. Es tracta d’una pàgina institucional d’atenció ciutadana, per la qual cosa no s’acceptaran les publicacions que no es relacionen amb la temàtica del lloc. En este sentit, no s’acceptaran i seran eliminades les publicacions i comentaris de caràcter ofensiu o lucratiu o que no es relacionen amb la temàtica del lloc.

La pàgina de Facebook de l'Ajuntament de la Pobla del Duc és un canal de comunicació directa amb la ciutadania amb l’objectiu de mantindre-la informada sobre les iniciatives i serveis que es realitzen en el consistori o succeïxen en la localitat.

Es tracta d’una pàgina institucional d’atenció ciutadana, per la qual cosa no s’acceptaran les publicacions que no es relacionen amb la temàtica del lloc. En este sentit, no s’acceptaran i seran eliminades les publicacions i comentaris de caràcter ofensiu o lucratiu o que no es relacionen amb la temàtica del lloc.

Els enllaços o comentaris de caràcter comercial amb interés privat seran eliminats de forma immediata. Tota aquella persona o empresa que utilitze la pàgina de l'Ajuntament de la Pobla del Duc per als seus fins comercials serà eliminada de la pàgina.

La pàgina de Facebook de l'Ajuntament de la Pobla del Duc no és un fòrum de debat polític, sinó una pàgina informativa i de serveis, per la qual cosa seran eliminades les publicacions que no respecten l’opinió de la resta de ciutadans/nes o que pretenguen imposar la seua sense tindre en compte la diversitat i llibertat d’opinió religiosa, política o que de forma reiterativa el seu únic propòsit siga generar polèmica.

Queda terminantment prohibit publicar qualsevol contingut (informació, dades, vídeos, gràfics, textos, arxius, enllaços, programari o un altre material) que siga o es puga considerar il•legal, abusiu, difamatori, que diferisca amb la temàtica del lloc o que puga posar en risc la integritat dels/les altres usuaris/es.

Preguem que les fotografies en què puguen eixir menors no siguen utilitzades, compartides o descarregades. Des de l'Ajuntament de la Pobla del Duc s’intentarà que les publicades no tinguen en primer lloc o pla a un menor, sent estes d’esquena o distorsionades.

Tots/es els/es usuaris/es que s’unisquen a la pàgina de l'Ajuntament de la Pobla del Duc estaran acceptant estes normes d’ús que es publicaran en el present canal de comunicació.