Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EN LA POBLA DEL DUC HUI ES CELEBRA UNA XARRADA SOBRE EL SÍNDROME METABÒLIC

Hui dimecres 29 de juny tindrá lloc en la pobla del duc una xarrada sobre el síndrome metabólic. Será a les 7 de la vesprada en el saló d´actes del ajuntament. La xarrada estará a càrrec de experts de "Dietistes i nutrició - Farmacia Ma Teresa Garcia Campillo" i están convidats tots aquells que vullguen saber más sobre la seua salut

Hui dimecres 29 de juny tindrá lloc en la pobla del duc una xarrada sobre el síndrome metabólic. Será a les 7 de la vesprada en el saló d´actes del ajuntament.

La xarrada estará a càrrec de experts de "Dietistes i nutrició - Farmacia Ma Teresa Garcia Campillo" i están convidats tots aquells que vullguen saber más sobre la seua salut.

Es denomina síndrome metabòlic a la conjunció de diverses Malalties o factors de risc en un Mateix individu que augmenten les Probabilitats de padeixer Una malaltia cardiovascular o diabetes. Als Estats Units al voltant del 25% de la població major de 20 anys pateix de el síndrome metabòlic. Algunes de les característiques son l´obesitat central (localitzada a l'abdomen) i una resistència a la insulina.

Respecte dels perfils de l'edat dels candidats a padeixer de síndrome metabòlic, este ha anat baixant de manera alarmant. Si abans es parlava de pacients que vorejaven els 50 anys, ara el grup de risc està situat al voltant del 35 anys, Això Perquè des etapes molt primerenques de la vida, les persones adopten mals Hàbits d'alimentació i Escàs Exercici físic. Esta síndrome Per tant es consecuència dels mals Hàbits de vida, per exemple el consum de begudes gasoses o ensucrades, l'excess de carbohidrats Complexos o grasses.