Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

ELS DIMECRES A LA FRESCA D’AGULLENT VAN ARRANCAR AHIR AMB UNA SESSIÓ GRATUÏTA D’AQUAGYM

Una taller de tast de vi blanc, una visita nocturna al barranc de la Font i una sessió de contes eròtics de la Mediterrània són algunes de les propostes d’aquesta programació estiuenca

Els Dimecres a la Fresca 2016 es perllongaran des del darrer dimecres de juny, fins el dimecres 3 d’agost, quan tindrà lloc una sessió per a adults de contes eròtics de la Mediterrània a càrrec de les narradores Sherezade Bardají i Almudena Francés.

Des de ahir i fins a l’agost, tots els dimecres hi haurà alguna activitat lúdica a Agullent. Dimecres 6 de juliol tindrà lloc una sessió gratuïta de pilates al parc de la Creu, dimecres 13 de juliol un taller per a la confecció d’un mapa d’estreles i la posterior observació dels estels des de l’ermita de Sant Vicent Ferrer, dimecres 20 de juliol un taller de tast de vi blanc al Molí Fariner, dimecres 27de juliol una visita nocturna al barranc de la Font Jordana per a intentar veure ratapenades, i el dimecres 3 d’agost la sessió de contes eròtics de la Mediterrànea. Totes les activitats tenen places limitades i les inscripcions es podran formalitzar a la Casa de la Cultura o a la Ludoteca d’Estiu.

Els Dimecres a la Fresca estan impulsats per les regidories de Turisme, Medi Ambient i Festes de l’Ajuntament d’Agullent.