Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA PEL.LÍCULA D´ANIMACIÓ ELS MINIONS ES PODRÁ VORE A LA FONT JORDANA D´AGULLENT EL PRÓXIM 8 DE JULIOL

El pròxim divendres 8 de juliol l´Ajuntament d´Agullent ha programat una activitat lúdica per a tots els públics dins la programació d´estiu de la localitat. Es tracta de una proposta al aire lliure. Es projectarà la pel.lícula Els Minions a la Font jordana a les 22:30 hores.

El pròxim divendres 8 de juliol l´Ajuntament d´Agullent ha programat una activitat lúdica per a tots els públics dins la programació d´estiu de la localitat.

Es tracta de una proposta al aire lliure. Es projectarà la pel.lícula Els Minions a la Font jordana a les 22:30 hores.

Els Minions són xicotetes criatures a les que els encanten les fruites, però les seues favorites són les bananes. Els minions tenen tipus diferents de pèl, ulls i alçada, pel que cada un és, en part, diferent. Els minions tenen forma de píndola de color groc que han existit des del principi del temps, com a evolució d'organismes unicel•lulars que tenen un sol propòsit: servir al malvat més menyspreable de la història. No obstant això, després d'eliminar accidentalment a tots els seus amos, incloent un dinosaure, un home de les cavernes, un faraó egipci, a Dràcula i a Napoleó, decideixen aïllar-se del món i començar una nova vida a l'Antàrtida.