Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

El proper divendres 8 de juliol se celebra a la Pobla del Duc el tradicional Sopar de la Fam

A la Pobla del Duc es celebra el proper divendres 8 de juliol el Sopar de la Fam un sopar popular a la qual tots els veïns de la localitat estan convidats i que ja s'ha convertit en una tradició que té lloc cada mes de juliol .

El proper divendres 8 de juliol se celebra a la Pobla del Duc el tradicional Sopar de la Fam. Un sopar popular que se celebra cada any a principi de juliol al qual tots els veïns de la localitat estan convidats i que ja s'ha convertit en una tradició que té lloc cada mes de juliol .

El proxim divendres 8 de juliol es celebra a la Pobla del Duc el Sopar de la Fam. Un sopar popular que ja es tota una tradició i que es celebra cada any a principi del mes de juliol.

Es tracta de una iniciativa solidaria que en cada ocasió tria una proposta per a destinar els diners arreplegats amb les entrades.

Enguany els diners anirán destinats als afectats per el terratèmol d´Equador que va assolar distintes zones del país i va deixar sense casa a milers de persones.

Per participar sols cal comprar l´entrada, que té un preu de cinc euros i presentar-se el proper divendres a les 21:00 al Parc del Convent de la Pobla del Duc.

A més, el sopar té una altra atracció, els joves de la Coral Parroquial actuaràn oferint una divertida obra de teatre. Es tracta del sainet “ La comferència”.

Sens dubte una original proposta que a més permet ajudar als que més ho necessiten.