Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Pobla del Duc ha programat per als dies 8 i 9 de juliol els campionats de 24 hores de futbet i de frontenis.

La Pobla del Duc ha programat per als dies 8 i 9 de juliol els campionats de 24 hores de futbet i de frontenis. Un esdeveniment que tindrà premis de 100 a 500 euros per als primers classificats.

La Pobla del Duc comença la seua programació de juliol i ho fa amb dos proves esportives. Els propers 8 i 9 de juliol tindràn lloc a la localitat de la Vall d´Albaida dos esdeveniments al que tots els veïns de la comarca estàn convidats.

Es tracta dels 24 hores de futbet i de frontennis

Per un costat es celebrará el 24 hores de futbet en el que poden participar un mínim de 8 equips.

Les inscripcions s´hauràn de pagar al compte bancari indicat i cal escriure en el concepte el nom del equip i "futbet". Per formalitzar l´inscripció s´haurà d´entregar el justificant de pagament.

Els premis consistiràn en un trofeu i 500 euros per al primer equip classificat, un trofeu i 200 euros per al segon i un trofeu i 100 euros per al tercer classificat. Encara que els premis en metalic poden variar depenent del número de participants

Les inscripción ténen un preu de 120 euros per equip i la data limit per inscriure´s era el 5 de juliol.

Pel que fa al 24 hores de frontennis, es poden inscriure un mínim de 8 parelles i un màxim de 16 parelles. El premi en metàl.lic pot variar en funció de les parelles inscrites.

Les inscripcions s´hauràn de pagar al compte bancari indicat i cal escriure en el concepte el nom del equip i Frontennis. Per formalitzar l´inscripció s´haurà d´entregar el justificant de pagament.

Els premis consistirán en un trofeo i 80 euros per als primers classificat, un trofeo i 40 euros per als segons i un trofeo i 20 euros per als tercers classificats. Encara que els premis en metalic poden variar depenent del número de participants

Les inscripción tenen un preu de 20 euros per parella i la data limit per inscriure´s era el 5 de juliol.

Per obtindre més información es pot preguntar a les persones encarregades o a l´Ajuntament.

L´Ajuntament de la Pobla del Duc vos convida a participar d´aquest event.