Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AHIR ES VA IMPARTIR UNA CLASSE DE PILATES A AGULLENT DINS LA SEUA PROGRAMACIÓ D´ESTIU

L´Ajuntament d´Agullent convidaVA als seus veÏns a realiTzar una sessió de Pilates a la fresca ahir per la vesprada. La clase era a les 20:00h en el Poliesportiu Municipal. Per participar calia porta una estoreta i roba cómoda. Les places eren limitades i calia fer una inscripció prèvia a la casa de la Cultura o a la Ludoteca d´Estiu.

L´Ajuntament d´Agullent convidava als seus veïns a realitzar una sessió de Pilates a la fresca. La clase va ser ahir per la vesprada a les 20:00 en el Poliesportiu Municipal. Per participar calia portar una estoreta i roba cómoda. Les places eren limitades i calia fer una inscripció prèvia a la casa de la Cultura o a la Ludoteca d´Estiu.

El Pilates es centra en el desenvolupament dels músculs interns per mantindre l'equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral, pel que és molt utilitzat com a teràpia en rehabilitació i per a, per exemple, previndre i curar el mal d'esquena. Es practica a tot el món i deu la seua popularitat cada vegada major a que és practicat per personatges famosos del món de la música, el cinema, la dansa o l'esport.

Esta activitat ha estat organitzada per la regidoría de Turisme de l´Ajuntament d´Agullent, dins del cicle Dimecres a la Fresca.