Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

El guanyador del concurs de la portada del llibre de festes de la Pobla del Duc és Edgar Santamaría amb una obra en aquarel·la

Edgar Santamaría, veí de la Pobla del Duc ha segut el guanyador del concurs que l'Ajuntament de la Pobla del Duc va organitzar per seleccionar la portada del llibre de festes.

A la Pobla del Duc, la regidoria de festes va convocar un consurs per triar la portada del llibre de les Festes 2016. Els treballs es podien presentar fins al 30 de juny. I ja s'ha triat l'obra guanyadora.

L'Ajuntament de la Pobla del Duc i els Festers 2016 han informat de que el guanyador del Concurs de la Portada del Llibre de Festes 2016 ha sigut Edgar Santamaria Boronat. A qui han donat l´enhorabona.

L´obra guanyadora es una pintura a la aquarel.la en la que es pot vore una vista del poble, amb l´esglesia com a motiu principal i en un primer pla es trova un xanglot de raïm. L´artista ha unit d´esta forma la tradició del cultiu de la vinya amb un monument històric i cultural, dos elements que representen la población valldalbaidina.

Tal i com constava a les bases del cuncurs, El tema de la portada havia d’estar relacionat amb les Festes Patronals de la Pobla del Duc o amb el seu municipi en sí (la seua història, peculiaritats, la seua gent, els seus monuments, patrimoni).

El premi consisteix en 100 euros. El jurat ha estat constituït per la comissió de festes 2016. El jurat va valorar i seleccionar els treballs presentats, tenint en compte la qualitat artística, l’originalitat i expressivitat d’acord amb el valor representatiu de les festes patronals de la Pobla del Duc.