Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA 1ª JAM SESSIONS FOLK D’AGULLENT CONGREGA A MÚSICS VINCULATS A TRES FAN BALL, EL CAU DEL LLOP I AL TALL, ENTRE D’ALTRES

Músics vinculats a formacions tan conegudes com Al Tall, El Cau del Llop, Tres fan Ball, Musicians o Ball a Dos estaran hui dimarts 12 de juliol al parc de la Font Jordana d’Agullent per a compartir una Jam Sessions Folk. Prèviament a la Jam Sessions Folk tots els músics participants compartiran un sopar baix braç al mateix parc, que estarà obert a totes les persones que vulguen participar-hi.

Músics vinculats a formacions tan conegudes com Al Tall, El Cau del Llop, Tres fan Ball, Musicians o Ball a Dos estaran hui dimarts 12 de juliol al parc de la Font Jordana d’Agullent per a compartir una Jam Sessions Folk. Un encontre amb més de deu músics que es trobaran per improvisar i fer cançons, i per gaudir del repertori de la nostra música.

La Jam Sessions Folk d’Agullent començarà a les 23 hores i ja han confirmat la presència músics com Ximo Caffarena vinculat a Al Tall i Urbalia Rurana, Amadeu Vidal de Ball a Dos, Vicent Pastor i Manuel Mateu de Tres fan Ball, Pep Amirola del Cau del Llop o el cantautor Quim Sanz. La jam-actuació estarà oberta a tot el públic, que podrà escoltar o ballar.

Prèviament a la Jam Sessions Folk tots els músics participants compartiran un sopar baix braç al mateix parc, que estarà obert a totes les persones que vulguen participar-hi. Per a sumar-se al sopar baix braç, cal traure’s prèviament un tiquet de dos euros a la Casa de la Cultura d’Agullent, Ludoteca d’Estiu o Casal Jove.

Per a tots els públics, però especialment per als joves i infants el músic, cantautor i compositor Ximo Caffarena oferirà el dimarts de vesprada una xerrada-concert sobre la música tradicional. Serà a les 19:30h al parc de la Font Jordana i tindrà un platejament molt lúdic.