Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

ELS RACONS POÈTICS ARRIBEN A AGULLENT HUI 14 DE JULIOL AL LLAVADOR DE DALT

En concret será hui 14 de juliol quan es celebrarà una de les vetllades a la población d´Agullent. A les 21:30 al Llavador de Dalt.

El passat dijous 7 de juliol va començar la proposta Racons Poètics, amb una novetat, enguany una de les trobades tindrà lloc fora de la ciutat d´Ontinyent on habitualment s’havien produit des que es convoquen. En concret será hui 14 de juliol quan es celebrarà una de les vetllades a la población d´Agullent. Per tant les trobades es faran enguany a la plaça de Sant Pere i al Filaner d'Ontinyent, i al llavador de Dalt d'Agullent.

Es tracta de trobades poètiques a les què es convida a acudir a tots els que vulguen compartir un temps de poesia en espais representatius. Enguany, el passat dia 7 va tindre lloc a la plaça de Sant Pere d’Ontinyent, la següent, hui 14 de juliol será al llavador de Dalt d’Agullent i el dijous 21 de juliol será al balconet del Filaner de la Fundació Salvador Mollà també d’Ontinyent

En totes tres ocasions, a les 21.30 començarà el sopar de baix braç que donarà pas al recital de poesía improvisat de poesía que tant pot ser pròpia com de qualsevol altre autor.