Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EN POBLA DEL DUC ESTE CAP DE SETMANA ES PODRÁ GAUDIR DE DIFERENTS ACTIVITATS CULTURALS COM L´ESPECTACLE INFANTIL “ELS PIRATES ES BANYEN”.

Este cap de setmana hi ha diferents propostes de oci a la Pobla del Duc: el dissbate 16 de juliol a les 22:00H tindrà lloc una sessió de “Nits de Cine al Convent”. En esta ocasió es podrá vore la pel.lícula “Palmeras en la nieve”

Este cap de setmana hi ha diferents propostes de oci a la Pobla del Duc: el dissbate 16 de juliol a les 22:00H tindrà lloc una sessió de “Nits de Cine al Convent”. En esta ocasió es podrá vore la pel.lícula “Palmeras en la nieve”. Un film que situa la seua acció d'una banda en el període de transició de les colònies a províncies d'ultramar fins a la independència definitiva, i per una altra en el present, a Bioko, un territori ferit després d'anys d'inestabilitat, dictadures, desaparicions, tortura, i falta de llibertats. Està protagonitzada pels actors per Mario Casas y Adriana Ugarte.

El diumenge 17 de juliol será el torn del teatre amb l´obra “Els pirates es banyen”. Un espectacle dirigit al públic infantil que tindrà lloc al recinte de la Piscina Municipal.

El mateix día, a les 20:00h es podrá gaudir d´un concert de la Unió Musical de la Pobla del Duc. El recital es celebra al Centre Social de la localitat.