Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

MIQUEL ÀNGEL LANDETE “SENIOR” ACTUA AL CANÇONS A POQUETA NIT D’AGULLENT

Actuarà aquest divendres 22 a l’escenari de la Font Jordana i amb entrada gratuïta Amb aquesta actuació, en format duet, és a dir de piano més veu, Senior s’acomiada dels escenari fins passat l’estiu. Així que el “Cançons a Poqueta Nit” d’Agullent serà la darrera oportunitat, per als fans de Landete, de veure’l actuar en bastants setmanes, i a més gratis.

Miquel Àngel Landete, líder del grup valencià de rock alternatiu “Senior i el Cor Brutal”, actuarà aquest divendres 22 de juliol a Agullent en el marc del “Cançons a Poqueta Nit”, que cada juliol organitza la regidoria de Joventut per a promocionar la cançó de cantautor.

Landete, conegut artísticament com Senior, oferirà el seu folk rock elèctric a partir de les 23 hores a l’escenari del parc de la Font Jordana. L’actuació del cantautor valencià és d’accés lliure.

Amb aquesta actuació, en format duet, és a dir de piano més veu, Senior s’acomiada dels escenari fins passat l’estiu. Així que el “Cançons a Poqueta Nit” d’Agullent serà la darrera oportunitat, per als fans de Landete, de veure’l actuar en bastants setmanes, i a més gratis.