Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

DEMÀ DIJOUS 28 DE JULIOL AGULLENT ACOLLIRÀ UNA XARRADA-TALLER SOBRE MÚSICA DE CINEMA A CÀRREG DE JOAN SOLER

Aquest dijous 28 de juliol l’Auditori municipal d’Agullent acollirà una xarrada-concert sobre la música de cinema a càrrec de l’historiador i músic Joan Soler, acompanyant per la Funjazz. L’activitat està destinada a tot els públics.

Aquest dijous 28 de juliol l’Auditori municipal d’Agullent acollirà una xarrada-concert sobre la música de cinema a càrrec de l’historiador i músic Joan Soler, acompanyant per la Funjazz. L’activitat, destinada a tot els públics, inclou la projecció d’escenes, comentaris i música de pel•lícules en directe amb la voluntat de demostrar la capacitat de la música de banda sonora per a adaptar-se a tot tipus de gèneres i situacions dramàtiques, per a transmetre'ns tot tipus d’emocions i sentiment, “i en definitiva, per a expressar tot allò que no pot expressar-se amb paraules”, comenta Soler.

Al llarg de la sessió es projectaran seqüències de pel•lícules com Indiana Jones o la Pantera Rosa i s’escoltaran les bandes sonores de pel•lícules com Tiempo Modernos o Over the Rainbow.

A la xarrada-taller està previst que assistisquen els alumnes del XIV Curs Musical d’Estiu d’Agullent que s’està celebrant des de diumenge i que està dirigit a estudiants de conservatoris i escoles de música a partir d’11 anys d’edat i amb el 3r curs dels ensenyament element cursat. Les colònies musicals, organitzades per l’Agrupació Musical d’Agullent, donen la possibilitat als alumnes de gaudir d’una setmana d’activitats per aprofundir en els seus coneixements musicals.