Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA POBLA DEL DUC CELEBRA EL PRÓXIM CAP DE SETMANA LA FESTIVIDAD DELS “SANTS DE LA PEDRA”

Aquestes festes es celebren l'últim cap de setmana de juliol i estan organitzades per les persones que compleixen 50 anys. El divendres els festers disfressats recorren els carrers del poble. El dissabte tenen lloc les tradicionals cucanyes. L’últim dia és el dedicat als santets. Es cel•lebra missa i processó a les 7 i mitja. Després de la processó es ballaràn les tradicionals danses a la plaça. A les 22:00 tindrà lloc un sopar.

Aquestes festes es celebren l'últim cap de setmana de juliol i estan organitzades per les persones que compleixen 50 anys.

La Pobla del Duc, com a poble llaurador que era i és, cel•lebra aquesta festa en honor a Sant Abdó i Sant Senent.

Antigament, cada any un carrer era l’encarregat d’organitzar les festes. Actualment la festa l'organitzen les persones que compleixen 50 anys.

El divendres els festers disfressats recorren els carrers del poble.

El dissabte tenen lloc les tradicionals cucanyes.

L’últim dia és el dedicat als santets. Es cel•lebra missa i processó a les 7 i mitja. Després de la processó es ballaràn les tradicionals danses a la plaça. A les 22:00 tindrà lloc un sopar.

Durant aquests tres dies s'organitzen sopars i actuacions musicals.

Es tradició que l’últim dia per la nit, en el transcurs l'actuació musical, els festers entreguen la clau de la festa als festers del pròxim any.