Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

ESTA NIT HI HAURÀ UNA NOVA SESSIÓ DE CINE AL CONVENT A LA POBLA DEL DUC AMB LA PEL.LÍCULA ZOOTROPOLIS

A la pobla del duc es pot gaudir cada semana de una sessió de cinema al carrer. Amb la proposta de l´ajuntament cine al convent, els veins poden gaudir de les millors pel.lícules a la fresca. Esta nit es podrá vore la pel.lícula d´animació per a tots els públics Zootropolis. La sessió començarà a les 22:00 h al Parc del Convent de la localitat.

A la pobla del duc es pot gaudir cada semana de una sessió de cinema al carrer. Amb la proposta de l´ajuntament cine al convent, els veins poden gaudir de les millors pel.lícules a la fresca. Esta nit es podrá vore la pel.lícula d´animació per a tots els públics Zootropolis.

Conta la historia de la moderna metròpoli mamífera de Zootrópolis, una ciutat absolutament única. Està composta de barris amb diferents hàbitats com la luxosa Sàhara Square i la gèlida Tundratown. És un gresol on els animals de cada entorn conviuen, un lloc on no importa el que sigues. De fet pots ser qualsevol cosa, des d'un elefant enorme fins a la musaranya més diminuta. Però quan arriba l'optimista agent Judy Hopps, descobreix que ser la primera conilleta d'un cos policial compost d'animals durs i enormes no és gens fàcil.

La sessió començarà a les 22:00 h al Parc del Convent de la localitat.