Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

MUNDOLANDIA, FESTA CIVICA, CONCERT DE LA BANDA O, CORREFOCS SÓN ALGUNOS DE LES PROPOSTES FESTIVES DE LA POBLA DEL DUC PER AQUEST DIJOUS

A les 19.00 h. será moment per a la Concentració de participants en la Plaça de l'Església i eixida fins la Plaça Doctor Gomar acompanyats per dolçainers i tabaleters. A les 20.00 h. es celebrarà la Xafada del raïm i l’actuació del grup de Danses Local.

La Pobla del Duc continua amb la celebració de les seues Festes patronals i de Moros i Cristians. I, d’entre les propostes prevites per aquest dijous destaca el Parc Infantil de Mundolàndia al carrer Ausiàs March i plaça Lluís Guarner en horari 11.00-14.00 h. i 16.30-18.00 h.

A les 19.00 h. será moment per a la Concentració de participants en la Plaça de l'Església i eixida fins la Plaça Doctor Gomar acompanyats per dolçainers i tabaleters.

A les 20.00 h. es celebrarà la Xafada del raïm i l’actuació del grup de Danses Local. A les 20.30 h. es procedirà a l’Entrega de premis i refrigeri per a tots els assistents en el carrer Ausiàs March.

I, a les 23.00 h. es podrá gaudir del Concert de música a càrrec de la Unió Musical de La Pobla del Duc en la Plaça de l'Església.

A les 00.30 h. Correfocs a càrrec de la colla de dimonis i cabuts ARMIDAM. Eixida des del carrer Ausias March fins la plaça de l’Església. Qui vulga participar cal que porte roba adequada.

I, les propostes finalitzaràn a les 01.30 h. Discomòbil “Baccanali” en el Parc Carles Canut.