Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

ULTIMA CITA AMB ELS “CONTES A LA FRESCA” HUI A AGULLENT

Els Contes a la fresca que van començar l’1 de juliol viuran aquest dijous a les 20 hores a la Font Jordana d’Agullent l’última cita en el seu format habitual, la participació d’un rondallaire local i la contacontes Almudena Francés, abans de posar el punt i final este dissabte a Benigànim

Els Contes a la fresca que van començar l’1 de juliol viuran aquest dijous a les 20 hores a la Font Jordana d’Agullent l’última cita en el seu format habitual, la participació d’un rondallaire local i la contacontes Almudena Francés, abans de posar el punt i final este dissabte a Benigànim. Dissabte será de la mà de Bambalina amb l’obra Cubs. Com assenyala el conseller de Cultura, Fede Vidal, «com ens havíem proposat, les narracions orals han tornat a protagonitzar les nits d’estiu en molts dels nostres pobles, per la qual cosa estem molt agraïts a Almudena Francés i als rondallaires locals que ho han fet possible. Ara toca posar el punt i seguit amb els Cubs de Bambalina».

Es tracta d’una obra ideada, creada i dirigida per Jaume Policarpo i que compta amb la participació de Ruth Atienza, Àlex Cantó i Miguel Seguí. Programada a les 20 hores a l’auditori Paco Salvador, Cubs presenta als espectadors un cubs amb històries infinites que es poden veure, tocar i ordenar i que són totalment imprevisibles en llançar-los a l’aire. Les mateixes caixes, dibuixos i objectes formen un únic univers que crea mons difetents en cada funció. I cada caixa, amb tots els objectes i titelles que conté, espera l’oportunitat de contar la seua història si és elegida per l’espectador.