Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

AGULLENT COMMEMORA AQUEST DISSABTE EL DIA DEL MIRACLE

No obstant, la propera setmana es duràn a terme altres activitats enmarcades dins les Festes del miracle.

I, després de la nit de les fogueretes de divendres, Agullent celebrar´dissabte i diumenge, el dia del miracle i el dia del crist.

Dissabte començaràn a les 8 del matí amb un voleteig de campanes,des de les 11.30 a les 14.00 els més menuts podrán gaudir a la Font Jordana de Castells inflables que continuarán diumenge al mateix horari. A les 11 es pujarà a l’ermita per celebrar la Santa Missa i, posteriorment, hi haurà cercavila. A les 14h a la plaça Major es podrá gaudir d’una mascletà. Els jocs gegants serán protagonistas de 16ª20h a la Font Jordana i, a les 20h a la plaça major será moment per a la Dansà infantil. A les 11 de la nit hi haurà serenata en honor del crist de la SAlut i a les 23.30 Dansà Popular a la Plaça Major i, a continuació Arbolà. A la Font Jordana actuará l’Orquesta Mónaco.

El diumenge a les 11.30h es celebrarà la santa missa en hobor al CRist de la Salut i, a les 13.30 la música será protagonista en la cercavila de l’Agrupacio Musical d’Agullent. A les 2 mascletà a la Plaça Major i, a les 18.30h será moment per a la celebració eucarística del miracle de Sant Vicent a l’ermita.

A les 8 de la vesprada eixirá la processó en honor al Santíssim Crist de la Salut i, a les 10 de la nit, un Castell de focs d’artifici en la Plaça d’Espanya posaràn el punt i final als 3 dies de festa.

No obstant, la propera setmana es duràn a terme altres activitats enm,arcades dins les Festes del miracle.