Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

LA POBLA DEL DUC RET HUI HOMENATGE A LA DIVINA AURORA

A les 22.00 h. será moment per al Castell de focs artificials a càrrec dels festers en el parc del Calvari. A la mitja nit, es podrá gaudir del monòleg a càrrec d’Eugeni Alemany en la plaça de l’Església i a continuació ball a càrrec de Javi Gomar. Patrocinat per l’Ajuntament. A la 01.00 h. Orquestra MITO i Discomòbil en el parc Carles Canut.

La Pobla del duc ret hui homenatge a la Divina Aurora. El programa festiu d’aquest divendres 2 de setembre comença amb la Diana a càrrec dels Moros i Cristians. A les 12.00 h. hi ha Missa en honor a la patrona de la Joventut, la Divina Aurora, cantada per la Coral Parroquial. Al finalitzar, homenatge als majors.

A les 18.00 h. es durà a terme l’Ambaixada Mora en la Plaça de l’Església. Y, a les 20.30 h. la part religiosa pren el protagonisme amb l’Ofrena a la Divina Aurora en el Parc del Convent. A continuació processó.

A les 22.00 h. será moment per al Castell de focs artificials a càrrec dels festers en el parc del Calvari.

A la mitja nit, es podrá gaudir del monòleg a càrrec d’Eugeni Alemany en la plaça de l’Església i a continuació ball a càrrec de Javi Gomar. Patrocinat per l’Ajuntament.

A la 01.00 h. Orquestra MITO i Discomòbil en el parc Carles Canut.