Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

REPRESENTACIÓ TEATRAL DEL MIRACLE DE SANT VICENT FERRER AQUEST DISSABTE 10 DE SETEMBRE A AGULLENT

Segons ha explicat Juan Martí, director del grup de teatre l’Altet de l’Aire, la representació estarà dividida en dos actes. En el primer acte s’escenificaran passatges de la vida quotidiana de l’Agullent de l’any 1600. La segona part de la representació versarà específicament sobre el Miracle.

A Agullent continuen les activitats paral•leles programades al voltant de les Festes del Miracle. Aquest dissabte 10 de setembre tindrà lloc la representació teatral del Miracle de Sant Vicent Ferrer a càrrec del grup l’Altet de l’Aire. L’escenificació del Miracle, que és possible gràcies al suport de la regidoria de Cultura i que té lloc bianualment, serà a les 20:30h a la replaça de l’ermita i comptarà amb la participació de més de 60 persones entre actors i col•laboradors.

Segons ha explicat Juan Martí, director del grup de teatre l’Altet de l’Aire, la representació estarà dividida en dos actes. En el primer acte s’escenificaran passatges de la vida quotidiana de l’Agullent de l’any 1600, una localitat rural que tot just s’acabava d’independitzar d’Ontinyent. A aquesta primera part fins i tot es faran referències a moments històrics arreplegats al Llibre dels Consells de la Universitat d’Agullent. La segona part de la representació versarà específicament sobre el Miracle.

A més de la representació teatral la programació paral•lela de les Festes del Miracle inclou una taller-cata de vi “vicentina” en la qual es tastaran diversos vins elaborats amb raïm Monastrell, varietat ja present a les terres valencianes al 1600. També una sessió de cinema a la fresca i el diumenge la volta a peu infantil.