Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’OBRA DE TEATRE “PENEV” ARRIBA EL PROPER 1 D’OCTUBRE A AGULLENT

Si entenem la vida com un partit d'anada i volta, on la glòria es converteix en desolació en qüestió de segons, Penev és una mirada a aquesta forma de veure la victòria, el fracàs i sobretot, la revenja.

T'enrecordes del jugador del VALÈNCIA C.F. Lubo Pènev? Doncs ell forma part de la història que ens proposarà la companyia teatral la Teta Calva el DISSABTE 1 d'octubre a les 20h a l'auditori municipal d'AGULLENT. Una obra de TEATRE "PENEV" premiada en nombrosos festivals. Entrades numerades. Preu: 3€. Ja a la venda a la Casa de la Cultura d'Agullent.

Hi ha coses que no podem fer però les faríem. Coses que deixem a mig fer i coses que ens deixen de costat. Penev és un passeig a retales per totes aquestes coses. Un àlbum de croms que mai es va acabar, una mare que s'esfondra en una vorera, una vida que es torça fins a donar amb un atzucac, un fill que perd l'admiració per un pare, una comèdia fosca sobre els canvis que dóna la vida. Luvo Penev va ser un ídol. Un búlgar amb cara de nen i cos de gegant. Si entenem la vida com un partit d'anada i volta, on la glòria es converteix en desolació en qüestió de segons, Penev és una mirada a aquesta forma de veure la victòria, el fracàs i sobretot, la revenja. Què ens queda quan nostra vida ens cau a trossos? Ens queda l'heroica, la remuntada. Poc importa si és fent paranys. Així ho veu Antonio, l'eix central d'aquesta peça. Un tipus que treballava com a redactor d'esports en Canal Nou i que d'un dia per a un altre el seu benestar es va truncar donant pas a una vida de segona, de segona mà.