Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

JA ES TROBEN A LA VENDA ELS TIQUETS PER A PARTICIPAR A LA II MATINAL ESPORTIVA CONTRA EL CŔNCER D’AGULLENT

La II Matinal Solidŕria i Esportiva Contra el Cŕncer d’Agullent té com a lema “Mou el teu cos per la vida!” i per participar-hi cal adquirir el tiquet-donatiu de 6€ que ja estŕ a la venda a la Casa de la Cultura d’Agullent, a través de les sňcies de la Junta Local contra el Cŕncer d’Agullent i a través de les monitores dels tallers esportius,

Ja estan a la venda els tiquets-donatiu per a participar a la II Matinal Solidŕria i Esportiva Contra el Cŕncer que tindrŕ lloc el diumenge 23 d’octubre al parc de la Font Jordana d’Agullent. Una iniciativa que com l’any passat ha estat promoguda per la Junta Local contra el Cŕncer d’Agullent, la regidoria de Sanitat i AECC.

La matinal s’iniciarŕ a les deu del matí amb una sessió d’aerňbic i fitness, que continuarŕ a les 11 amb pilates i a les 12 del migdia amb un taller de ioga. Per poder accedir a aquestes sessions cal adquirir un tiquet solidari de 6 euros que dóna dret a participar als tallers. A més a tots els participant a la matinal se’ls regalarŕ una samarreta commemorativa i beguda.

La II Matinal Solidŕria i Esportiva Contra el Cŕncer d’Agullent té com a lema “Mou el teu cos per la vida!” i per participar-hi cal adquirir el tiquet-donatiu de 6€ que ja estŕ a la venda a la Casa de la Cultura d’Agullent, a través de les sňcies de la Junta Local contra el Cŕncer d’Agullent i a través de les monitores dels tallers esportius, que són Amparo Tortosa, Bea Albert, Esther Cerdŕ i Laura Cerdŕ, a qui des de l’organització se’ls vol agrair la seua col•laboració desinteressada.

Tere Terol, regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent, ha explicat que a més d’anticipadament, els tiquets també es podran adquirir el mateix diumenge 23 d’octubre durant la matinal. “Tot i que el tiquet-donatiu dóna dret a accedir a les tres activitats i a una samarreta commemorativa, des de l’organització volem remarcar que no és obligatori participar als tres tallers, sinó que allň important és col•laborar”.