Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

EL PERIODISTA VICENT MARCO PRESENTAAQUESTA VESPRADA EL SEU LLIBRE “DE CATEGORIA” A AGULLENT

Així, a través d’un seguit d’articles, repassa temes com la identitat, els tòpics,diferències entre els pobles i les ciutats, i la imatge que es té dels valencians. El llibre segueix amb la llengua, tant per escrutar la nostra manera de parlar castellà, com per tractar les curiositats, expressions i paraules més delicioses del valencià.

El periodista Vicent Marco, popular pel seu treball esportiu en Ràdio Nou, presentarà aquest dijous 13 d’octubre a Agullent el seu llibre “De categoria(internacional)” a l’auditori municipal d’Agullent a les 19:30 hores.

En to distés, en el seu llibre, Marco fa un repàs pel que ell opina que són els trets característics dels valencians. Així, a través d’un seguit d’articles, repassa temes com la identitat, els tòpics, les diferències entre els pobles i les ciutats, i la imatge que es té dels valencians. El llibre segueix amb la llengua, tant per escrutar la nostra manera de parlar castellà, com per tractar les curiositats, expressions i paraules més delicioses del valencià.

Segons ha explicat el periodista Vicent Marco, al llibre i a la presentació d’aqest dijous 13 d’octubre a Agullent, “també hi ha un espai dedicat a la gastronomia, amb la torrà, el cafenet, la paella, els arrossos, les picaetes i tants altres elements característics de la nostra cultura culinària disseccionats”, comenta. “

Vicent Marco és un periodista valencià autor del bloc vicentmarco.com, narrador a VCF Radio, col•laborador a Culturplaza i ex presentador de la Taula Esportiva de Ràdio Nou. El llibre “De categoria”, que ha estat editat per l’editorial Sargantana, es presenta a Agullent en el marc de les activitats culturals dirigides a tota la població, tot i que integrades en la desena Setmana del Major.