Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent finalitza la reestructuració del pati de fosses del cementeri municipal

Els regidors de Cementeri i Serveis Municipals d'Ontinyent, Mercedes Pastor i Manuel Cuesta, han presentat totes les actuacions realitzades en el Cementeri Municipal en els últims mesos, per deixar aquestes instal•lacions en les millors condicions possibles de cara per fi de setmana de Tots els Sants.

Es tracta d'un conjunt d'intervencions que, apuntaven, tenen com a objectiu “que el Cementiri no només es mantingui en bon estat, sinó que es millorin els serveis que es presten a la ciutadania”, i que han inclòs la finalització de la reestructuració del pati de fosses començada en 2015.

En aquest espai s'ha delimitat el terreny on es troben persones soterrades, així com la identificació de la pràctica totalitat, que en molts casos no constava. A més, s'ha arreglat la façana d'un total de 1100 nínxols, així com altres tasques de reparacions de cobertes, condicionament del ferm i pintura. Igualment, s'han col•locat múltiples escales noves per accedir als nínxols superiors, s'ha instal•lat nous bancs per asseure's i també s'han disposat elements d'ornamentació.

Aquestes són només algunes de les intervencions realitzades, que, destacava

Mercedes Pastor, “donen a les instal•lacions un aspecte net, ordenat i estructurat, per aconseguir el qual agraeixen el treball realitzat pel personal del cementerii el departament d'Obres.

El regidor de Serveis Municipals explicava que “la precarietat de l'estat del cementiri és un dels handicaps que es trobem quan van entrar a governar en 2011. Ontinyent ha de tenir un cementiri a l'altura de la ciutat. A més de les diferents intervencions, es compta amb el servei de consulta online d'ubicació de nínxols, que des de la seva posada en funcionament a l'octubre de 2015 ha acumulat més de 7755 consultes, de les quals 3385 van ser a les setmanes prèvies a la festivitat de Tots els Santos.

El servei, engegat des del Departament d'Informàtica i Modernització que coordina Joan Sanchis, és accessible a través de la web municipal i també a http://cementeri.ontinyent.es . A més, a través de la regidoria de Transports, al capdavant de la qual està el coordinador de Territori, Jaime Peris, s'ha disposat l'habitual servei gratuït d'autobusos amb motiu de la festivitat de Tots els Santos, que circularan en servei especial els dies 30 i 31 d'octubre, i 1 i 2 de novembre amb parada a Fonti-Tour,

Publicado en Local 27 / 10 / 2016