Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Aielo de Malferit va acollir la III Volta Popular memorial Estanis Castelló

El passat dissabte 22 d’Octubre l’Eixample d’Aielo de Malferit va acollir la III Volta Popular del municipi, inclosa dintre del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, organitzada pel Club d’Atletisme Tira tu Davant d’Aielo amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports del poble.

La cursa ha estat dedicada a la memòria de l’aieloner i fundador del Club d’Atletisme Tira tu Davant, Estanis Castelló, un fabulós atleta i millor persona, i

partir d’aquesta edició portarà el seu nom. A l’homenatge varen participar el

sues familiars i amics, companys del cos de bombers d’Ontinyent, la gent del

Club d’Atletisme local, el Regidor d’Esports i l’Alcalde de la localitat que va

dedicar unes paraules per a la família, companys i amics. Tots guardaren un

minut de silenci abans de l’inici de la cursa popular sent els dos camions de

bombers els encarregats d’encetar l’esdeveniment.

La III Volta Popular d’Aielo de Malferit va comptar amb un recorregut de 8,7 km i dues voltes a un circuit totalment urbà, tenint com punt d’eixida i meta el Passeig de l’Eixample de la localitat. El Regidor d’esports destacava l’atractiu del recorregut i la gran participació a l’esdeveniment esportiu. Al voltant de 400 corredors varen completar la volta absoluta i un centenar de xiquets i xiquetes participaren en les curses pròpies de cadascuna de les categories del circuit.

Alberto López va ser qui es va emportar la victòria en la carrera absoluta. Destacar la participació dels atletes locals Cristian Francés (2n classificat absolut), Ferran Belda (1r classificat junior) i Laura Navalón (2a classificada junior). Respecte a la classificació local en dones la guanyadora va ser la veterana Mª José Gaya, seguida de Mª José Gandia i d’Alba Belda.

Per tal d’amenitzar la festa atlètica i recaptar fons per a les Festes de Moros i Cristians del 2017, els festers i festeres del 2017 varen col·laborar en aquesta III Volta Popular amb un estand de café i coques dolces i salades.

L’Alcalde de la localitat José Luis Juan Pínter va voler donar el seu condol a la família d’Estanis Castelló, gran persona i molt volgut al nostre municipi i també agrair l’esforç que els membres del Club d’Atletisme Tira Tu Davant, els voluntaris i els col·laboradors, han realitzat, un any més per a aconseguir l’èxit d’aquesta 3a edició de la cursa popular