Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La ruta de la salut passa dimecres 2 de novembre per Agullent

De 17 a 20 hores a la Casa de la Cultura es realitzaran nombrosos xerrades informatives i proves mèdiques, amb accés totalment gratuït pe als veïns.

La “Ruta de la Salut” en un conjunt de xarrades i d’exàmens mèdics que es realitzaran de manera gratuïta amb finalitat preventiva i pedagògica, a càrrec de personal de l’Hospital General Universitari. Agullent és un dels

noranta municipis per on passa la “Ruta de la Salut” que ha promogut la Diputació de València amb la col·laboració dels professionals de l’Hospital General Universitari de València.

Segons ha explicat Teresa Terol, regidora de Sanitat, les activitats de la ruta estan dirigides a totes les persones que hi estiguen interessades, amb la finalitat d’incrementar la salut preventiva. Entre les proves que es realitzaran hi ha electrocardiogrames, espirometries i coxímetre, presa de tensió i glucosa, massa corporal i revisió bucodental, entre d'altres. Les xarrades, que s’aniran succeint a l’auditori municipal al llarg de tota la

vesprada, versaran sobre el risc cardiovascular, les malalties respiratòries, la pèrdua d’audició, la reumatologia i osteoporosi, la diabetis i nutrició i sobre com cuidar els ulls.