Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’ajuntament d’Aielo de Malferit llança un programa de senyalitzacio de camins rurals

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha posat en funcionament un nou projecte per a la senyalització de tots els camins rurals que es troben al terme de la localitat, a càrrec dels pressupostos municipals.

La inversió consisteix en la col·locació de postes de senyalització amb la corresponent placa de 60x40 que conté el nom del camí, en els punts inicials i encreuaments del conjunt camins rurals.

El projecte de senyalització de camins rurals, que s’ha portat a terme durant el mes d’octubre, s’uneix al programa d’asfaltat i condicionament de camins rurals del qual es desenvoluparà en breu una nova fase amb una inversió d’uns 300.000 euros, i que pretén actuar en aquells camins en mal estat. Ambdós projectes tenen com a objectiu fonamental millorar la nostra xarxa de camins rurals i la comunicació de tot el terme, al temps que fan fàcilment identificables els camins i la ubicació al terme.

Un total de 23 camins gaudiran de la seua placa identificativa: Camí de la Cria vella, de l’Ombria, Divendres, Molí Propet, Dimecres, Arrosar, Dilluns, Serrans, Molí, Cairent, Carrascal, Pla de Manco, Cizanya, Palleret, Vallada, Montesa, Belitroies, De la Foia de Quicot, Foia Redona, Font de Conilla, de

la Muntanyeta, Perolero, Casa Alta.