Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Tania Sisternes i Juanmi Belda, guanyadors del Primer Premi i Primer Premi Local al festival Acurta’t d’Agullent 2016 amb el curtmetratge “Reinventa’t”

Es tracta d’un curt realitzat pels nostres companys Tania Sisternes i Juanmi Belda.

El curtmetratge aborda l'assetjament escolar (Bullying), una qüestió que està a l'ordre del dia a tots els centres escolars, per això, van decidir tractar aquest tema mitjançant el curtmetratge, on es pot observar com la mínima acció per part dels assetjadors pot arribar a ser tot un infern per a la persona que rep

aquest tipus de maltractament, ja siga física com psicològicament.

Per això, intenten mostrar i crear consciència ja no sols als xiquets, sinó també als pares. La societat de hui en dia ha arribat a un punt de deshumanització important. Sent així una societat uniforme i obedient, una societat que ens indueix a la por, por a ser diferents, a ser el que volem. I com no, a discriminar des de ben menuts qualsevol persona que no forme part d'aquesta uniformitat. 

L'educació és responsabilitat de tots, però és important que els pares ensenyen als seus fills a ser lliures i sobretot, a respectar la llibertat dels demés.

Al següent enllaç podreu gaudir del curtmetratge: https://www.youtube.com/watch?v=Or4KO3nPGl8