Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Guàrdia Civil de València deté a tres homes per robatoris en empreses de L`Olleria, Ontinyent i Bèlgida

El valor aproximat dels objectes i material sostret per aquestes persona ascendiria a la quantitat aproximada de 15.000 euros.

Al marc de l'operació “OZU” realitzada per agents de la Guàrdia Civil de la Companyia de Xàtiva s'ha detingut a tres homes per la seva implicació en cinc delictes de robatoris amb força i un delicte de furt. Els detinguts empraven la força per entrar en les empreses, arribant en algunes ocasions a realitzar un forat. El valor dels efectes sostrets per aquestes persones estaria quantificat en prop de 15.000 euros.

La Guàrdia Civil de València en el marc de l'operació “OZU” va procedir a la detenció de tres homes de 24, 29 i 40 anys i de nacionalitat búlgara per la seva implicació en 5 delictes de robatori amb força i un de furt comesos en empreses de les localitats de L`Olleria, Ontinyent i Belgida.

L'operació “OZU” s'inicià el passat mes d'agost per part de l'agents de de la Guàrdia Civil de la Companyia de Xàtiva per identificar, localitzar i detindre l'autor o autors de diferents robatoris amb força ocorreguts en aquestes empreses.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obteses per part dels agents encarregats del cas, es va poder determinar que eren tres persones els responsables d'aquests il·lícits.

La fase d'explotació de l'operació “OZU” ha desenvolupat entre els dies 6 i 15 de novembre, on es va poder detenir a aquests tres homes de 24, 29 i 40 anys d'edat i de nacionalitat búlgara implicats en els delictes de robatori amb força i furt.

Els detinguts accedien per la força a les empreses per portar-se del seu interior tot tipus d'objectes de valor, però en particular efectes susceptibles de ser venuts en empreses de reciclatge de metalls.

Aquestes persones en ocasions van arribar a realitzar forats per introduir-se a les empreses.

Les diligències instruïdes han estat lliurades als Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 1 de Ontinyent.