Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Presentació del llibre “TRATADO DE LA ERMITA DE SANT ESTEVE DE ONTINYENT”.

El divendres 18 de novembre tindrà lloc l’acte de presentació del llibre “TRATADO DE LA ERMITA DE SANT ESTEVE DE ONTINYENT” escrit per l’ontinyentí i membre de la Junta de l’assocació de Llumeners de Sant Esteve Francisco Javier Francés Olmos.

El llibre és fruit d’un treball d’investigació dut a terme al llarg dels últims cinc anys i tracta d’aproximar al lector curiós als mites i llegendes que envolten l’ermita i el paratge on s’ubica, les raons de la seva ubicació i la seva construcció i advocació a Sant Esteve, l’entorn socioeconòmic d’Ontinyent en el segle XVII i, finalment, la evolució y vicissituds que ha patit l’ermita des de la seva construcció fins ara i la situació actual. Tampoc podia faltar un estudi exhaustiu de les característiques arquitectòniques de la ermita, el perquè de la seva ubicació i de la seva evolució constructiva des de la seva edificació fins el moment actual.

La falta d’informació i de documentació clara sobre el tema foren la inspiració de l’autor per animar-se a investigar en profunditat i escriure aquesta obra. És un llibre dirigit, en paraules de l’autor “a tot tipus de lector i investigador que tinga curiositat per saber més sobre la vertadera història i construcció de la ermita de Sant Esteve”.

Des de l’associació de llumeners de Sant Esteve volem agrair al nostre company l’importantíssim esforç realitzat per tal de posar en valor i donar a conèixer un lloc tan estimat per ell i per tots els membres de l’associació, y per extensió per tots els ontinyentins que tan estimen el paratge i ermita, i volem convidar a tot el públic en general a la presentació que tindrà lloc en el CENTRE CULTURAL CAIXA ONTINYENT el divendres 18 de novembre a les 20:00 hores. En l’acte de presentació, a més de comptar en la intervenció de Francisco Javier Francés Olmos com a autor del tractat comptarà en la participació de Basilio Álvarez Úbeda qui ha prologat el llibre.

Publicado en Local 18 / 11 / 2016