Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Ontinyent millora les zones de jocs de 4 parcs públics amb noves torres de jocs i gronxadors

Els parcs del Llombo, Sant Rafel, Cantereria i El Pilar són sotmesos a una intervenció pressupostada en 38.000 euros que també inclou tasques de pintura.

L’Ajuntament d’Ontinyent esta procedint estos dies a la millora i renocació de les zones de jocs infantils de 4 dels parcs públics de la ciutat, als que s’està dotant de noves torres de jocs i gronxadors i el repintat dels jocs existents.

Estes actuacions, en concret, estan executant-se en els parcs del Llombo, Sant Rafel i la Cantereria, i en gener s’intervindra en el de la urbanització El Pilar. En tots els casos les àrees de seguretat seran d’arena, sobre superfícies que en els casos dels nous jocs grans van dels 50 als 65m2. El cost aproximat d'estes actuacions és de 38.000 euros, dels quals prop del 40% (14.000 euros) són assumits per l’empresa Actúa, en qualitat de millora per a la contracta del servei de Manteniment dels parcs i jardins

municipals que li va estar adjudicada per concurs públic. El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “si fer una ciutat cada volta més segura i amable per a totes i tots els ontinyentins és un objectiu d’aquest Ajuntament, aquesta máxima s’ha d’aplicar en especial cura a sectors com els dels nostres xiquets i xiquetes. Els jocs infantils són molt utilitzats i amb el pas del temps van deteriorant-se, i per això anem a seguir treballant en tot moment des d’esta regidoria perquè estes zones siguen el més segures però també més còmodes i divertides posibles per als més menuts”, manifestava.

La intervenció dóna continuitat a les tasques de millora i manteniment que venen realitzant-se en altres espais de la ciutat, on en esta mateixa legislatura s’han fet altres actuacions destacades com la renovació integral dels jocs infantils del Parc del Mestre Ferrero, el més gran de tota la ciutat, comptant amb una ajuda de 40.000 euros de la Diputació de València.

Publicado en Local 14 / 12 / 2016