Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Màquines llevaneu obren pas a un embarassada per arribar fins a l'hospital d'Ontinyent

Una màquina llevaneu ha hagut d'obrir camí aquest matí a una dona de Bocairent que havia trencat aigües i que no podia arribar a l'hospital d'Ontinyent a causa de la neu acumulada al Port de Bocairent

Al voltant de les 6.30 hores ha entrat avís al CICU mitjançant el qual s'alertava que al Centre de Salut de Bocairent ha anat una dona embarassada, de 41 anys, després de trencar aigües al seu domicili.

S'ha mobilitzat una unitat del servei d'ajuda mèdica urgent (SAMU). La Policia Local, l'ha escoltat fins l'eixida del poble on l' esperaven un SAMU i un llevaneu. Per problemes en la cv-81, carretera de bocairent a ontinyent, el trasllat s'ha demorat a causa de la neu que hi havia en la calçada.

L'ambulància arribava a l'hospital d'ontinyent cap a les 9 hores, on la dona ha quedat ingressada.

Els telèfons del centre de salut de Bocairent no funcionen avui, per la qual cosa els veïns que tinguen qualsevol emergència mèdica han de cridar a l'Ajuntament, mentre que l'activitat escolar s'ha suspès durant tot el dia com a moltes localitats de la comarca.

L'Ajuntament de Bocairent ha informat també que la CV-81 entre Ontinyent i Beneixama està "impracticable" i que els bombers estan treballant allí per retirar vehicles que s'han quedat croats en la carretera.