Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Un guàrdia civil auxilia a un home que va sofrir un accident en l'autovia a-35 al seu pas per Moixent

El conductor d'un camió es va quedar atrapat en la cabina i va haver de ser recatado per un agent de la Guàrdia Civil

Un Guàrdia Civil va procedir a l'auxili d'un home de 49 anys que es trobava dins d'un vehicle pesat sense poder sortir de la cabina en la mitjana de la A-35 prop de la localitat de Moixent.

Sobre les 6.50 hores del passat 29 de gener, quan l'agent es desplaçava a prestar servei a la localitat de Càrcer, va observar que un tràiler havia sofert un accident i es trobava bolcat en la mitjana en el km 30 de la A-35 al seu pas per l'acabo municipal de Moixent. Després de comprovar l'agent que es trobava el conductor dins de la cabina del vehicle, va procedir a indicar el lloc de l'accident, col·locant el triangle de senyalització i utilitzant la llum del seu mòbil a fi d'evitar un nou accident.

El Guàrdia Civil va procedir al seu trasllat fins a un lloc segur, i va donar avís a la Central Operativa de la Guàrdia Civil.

Gràcies a la determinació amb la qual actuo l'agent es va poder auxiliar a aquesta persona i evitar conseqüències majors atès que aquesta persona es trobava a l'interior de la cabina sense poder sortir.