Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

Igualtat i l'Ajuntament de Castelló de Rugat col·laboren en la construcció d'una residència i centre de dia per a persones majors

L'Ajuntament de Castelló de Rugat cedeix els terrenys on se situarà la futura residència i centre de dia i la Conselleria d'Igualtat finançarà la seva construcció i equipament

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i l'Ajuntament de Castelló de Rugat han començat a treballar en el projecte conjunt per a la construcció i engegada d'una residència i centre de dia per a persones majors en situació de dependència en aquest municipi de la comarca de la Vall d'Albaida.

Així ho ha anunciat la secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Helena Ferrando, després de la reunió que ha mantingut amb l'alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Escaires, per planificar les actuacions necessàries a seguir i els terminis d'execució del projecte. A la trobada ha assistit també la directora general de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, Mercé Martínez.

Ferrando ha assenyalat que el ple municipal de l'ajuntament ja ha aprovat la cessió a la conselleria dels terrenys on se situarà la futura residència i centre de dia. Es tracta d'una parcel·la de 8.872 metres quadrats, dividida en dues parts d'1.278 i de 7.594 metres quadrats que es destinaran a la construcció del centre de dia i de la residència respectivament.

La secretària autonòmica ha mostrat la seva "satisfacció per aquest projecte que neix del treball conjunt i de la col·laboració entre ambdues institucions i que beneficiarà no només als veïns de Castelló de Rugat, sinó també als de tota la comarca".

En aquest sentit, Ferrando ha destacat la necessitat que les diferents institucions col·laborin en l'engegada d'aquest tipus d'actuacions "per donar accés als municipis més petits de diferents recursos públics".

Amb la cessió dels terrenys per part de l'Ajuntament de Castelló de Rugat, els tècnics de la Conselleria d'Igualtat començaran a elaborar el projecte per poder iniciar les obres de construcció.