Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

El Col·legi Oficial de Treball Social renova la seua imatge per a donar a conèixer la professió

L’entitat ha iniciat una campanya de visibilització, sota el lema “Dignitat i Justíca. Treball Social”, per a donar a conèixer les diferents vessants de les i els professionals del sector.

El Col·legi Oficial de Treball Social va presentar a finals de desembre de 2016, durant la celebració de la seua festa de Nadal, una nova campanya de visibilització de la professió, amb l’objectiu de, en paraules de la presidenta de l’entitat, Elena Puig, «donar a conèixer al públic en general el treball que desenvolupem, que és divers i abraça moltes i molt diferents vessants».

El lema de la campanya és “Dignitat i Justícia. Treball Social”, i, junt a ell, s’ha elaborat una nova imatge de marca que acompanyarà al logotip del Col·legi en totes les seues comunicacions oficials. Per a la seua creació, s’ha comptat amb els serveis de l’agencia de publicitat gràfica i digital Dactilar, que ha elaborat un símbol net en les seues formes, innovador, clarament distingible i que combina força i senzillesa, per a aconseguir un fort impacte visual. La imatge està composada per formes geomètriques que simulen ser persones, superposades i unides per a formar el tronc d’un arbre. Sobre aquest tronc, diversos cercles de diferent color i grandària conformen la copa, que representa la ciutadania, sobre la qual actuen les i els treballadors socials, que és diversa.

Per a Elena Puig, «no es casual que la figura triada per a representar la societat siga un arbre, ni que situem als professionals del Treball Social en el tronc. Els treballadors i treballadores socials defensem els drets de les persones, la seua dignitat, i amb la nostra tasca, com a ferramenta dels Serveis Socials, contribuïm a aconseguir una societat més igualitària».

La presidenta visitarà l’Ajuntament de Xàtiva, la vesprada del dilluns 6 de febrer, per presentar la campanya i informar Xelo Angulo, Regidoria de Serveis Socials de la necessitat que les persones coneguen al seu/a treballadora social de referència, propera i compromesa amb la consecució dels seus drets. És important que es reconega la feina que el col·lectiu desenvolupa, acompanyant a les persones a fer créixer eixos drets socials.

Juntament amb la nova imatge, s’ha treballat en la renovació de la pàgina web del Col·legi, que es llançarà en una segona fase de la campanya.