Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasDeportes

Dissabte es completen els guanyadors i es lliuren els trofeus del XIV Campionat d’hivern de raspall de la Mancomunitat

A partir de les 11 del matí al trinquet d’Ontinyent començaran les finals amb alevins i cadets i, a partir de les 16 hores, 2a i 1a categoria

El passat cap de setmana van començar les finals del XIV Campionat d’hivern de raspall de la Mancomunitat al trinquet municipal d’Ontinyent on els equips del Comtat van guanyar dues categories, mentre que la Vall d’Albaida, la Costera i la Ribera Alta ho van fer en una. En benjamins, el triomf va ser per a Genovés B davant Genovés A per 25 a 20. En infantil A es va imposar l’equip d’Alcàntera i Càrcer 30 a 15 a Genovés B. En els B, l’Alqueria d’Asnar va guanyar Quatretonda 30 a 25. En 3a categoria, el derbi comarcal entre Benicolet i Quatretonda es va saldar amb victòria 30 a 20 dels primers i en quarta, Benigànim no va poder amb Cocentaina (10 a 30).

Dissabte al trinquet d’Ontinyent es completarà el quadre de guanyadors i en acabar es lliuraran els trofeus. La Costera ha dominat en alevins on en la categoria A s’enfrontaran a les 11 del matí Genovés B i Moixent B i en la B, Moixent A contra Genovés A una hora després. A les 13 hores serà l’hora dels cadets amb un duel entre Aielo de Malferit i Genovés B. De vesprada, arriben les partides de la categoria absoluta. A les 16 hores, segona viurà el derbi comarcal entre Otos i Quatretonda. I a les 17 hores arribarà la gran final entre Castelló de Rugat, campió dels tres darrers campionats, i Llocnou d’En Fenollet. En acabar la partida es procedirà al lliurament dels trofeus als equips guanyadors.

En total, han disputat el campionat més de 350 jugadors en 10 categories i ha comptat amb la participació d’11 pobles de la Vall d’Albaida: Otos, Benigànim, Llutxent, Bèlgida, Benicolet, Ontinyent, Castelló de Rugat, la Pobla del Duc, Aielo de Malferit, Quatretonda, Montaverner; 4 de la Costera, Canals, Moixent, Llocnou d'En Fenollet, Genovés; 4 del Comtat, Planes, Cocentaina, Alqueria d'Asnar i Muro i l’esmentat d’Alcantera-Càrcer per la Ribera Alta.