Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

L’Aranya publica les bases de la 3a edició del Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez

El termini de presentació acaba el 31 de juliol de 2017. Amb aquesta nova edició es demostra la consolidació del concurs en el món de la música festera

La Unió Musical d’Albaida l’Aranya anuncia les bases per a la 3a edició del Concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez. El concurs biennal arriba a una nova edició, aquesta vegada per demostrar la seva consolidació en el món de la composició de la música per a la festa, amb el seu objectiu de fomentar i enriquir el patrimoni musical i cultural de les bandes de música i també difondre l’estil musical i la figura de l’il·lustre compositor albaidí Fernando Tormo, que va ser director de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya entre el 1951 i el 1953.

De les bases del concurs, que es podran trobar a la web de l’Aranya, cal destacar que les composicions que es vulguin presentar han de ser originals, és a dir, que no s’hagin presentat a cap altre concurs, ni tampoc s’hagin editat. Les obres presentades hauran de classificar-se dins de la modalitat de ‘Pasdoble dianer’ o amb caràcter marcial adequat per a desfilades de bandes, a l’estil de Fernando Tormo.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el 31 de juliol de 2017 a les 14 hores. Data en què posteriorment el jurat, que estarà format entre tres i cinc persones del món de la música, de reconegut prestigi i de solvència professional, entre les quals es trobarà el director de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya, Adrià Ronda Sampayo, seleccionaran quatre obres finalistes, les quals seran anunciades a través de la web de la societat musical i per comunicat de premsa.

Les obres finalistes seran interpretades per la Unió Musical d’Albaida l’Aranya en l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el 30 de setembre de 2017, l’hora i el lloc seran prèviament anunciats.

Després de la interpretació de les quatre obres finalistes, s’escolliran i s’atorgaran els següents premis:

· Primer premi de 1.500 euros. A més, el jurat podrà concedir totes les mencions d’honor que considere oportunes sense estar aquestes remunerades econòmicament.

· Accèssit de 500 euros atorgat per votació del públic assistent al lliurament del premi.

Finalment, l’obra gunyadora del primer premi serà interpretada per l’Aranya en l’acte més important d’aquesta societat musical: la baixada de la bandera del dia 7 d’octubre, festivitat de la patrona d’Albaida.

Per a més informació del concurs:

Primera edició en el 2013 http://umaaranya.blogspot.com.es/2013/09/albaida-7-doctubre-i-bah-son-els.html

Segona edició en el 2015: http://blogs.laveupv.com/19620