Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

La Guàrdia Civil deté a un home implicat en 13 robatoris en transformadors de llum de diversos polígons de la Vall d`Albaida

La Guàrdia Civil en el marc de l'operació “OPTIMUS 44” ha procedit a la detenció d'una persona de nacionalitat búlgara implicada en delictes de robatori amb força

En el marc de l'operació “OPTIMUS 44” la Guàrdia Civil ha aconseguit esclarir 13 robatoris amb força en transformadors de llum en polígons industrials de les localitats d'Agullent, L´Olleria, Guadassèquies, Aielo de Malferif, Atzaneta de l'Albaida i Bocairent.

Aquest operatiu realitzat per components de la Companyia de la Guàrdia Civil de Xàtiva s'inicio a principis de 2016 davant diferents robatoris de cablejat elèctric comeses a la Comarca de la Vall d`Albaida.

La fase d'explotació d'aquesta operació es realitzo el passat dia 21 de febrer quan els agents van procedir a la detenció d'un home de 26 anys i de nacionalitat búlgara per la seva implicació en 13 robatoris amb força. Els agents encarregats del cas van poder intervenir 260 quilograms de cablejat elèctric de coure i alumini, així com platines i terminals provinents de transformadors de llum. El detingut venia el cablejat sostret en petites quantitats per no aixecar sospita.

Fins al moment s'han pogut esclarir 13 fets delictius no descartant-se que a mesura que avancin les recerques es determini un nombre major.

Font: Valencia Extra