Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasLocal

Falles Juniors Sant Josep d'Ontinyent 2017

Inauguració Kermesse i Concurs de Paelles

El passat cap de setmana, Ontinyent va viure de ple el seu Mig Any de Festes de Moros i Cristians. Per aquesta raó, les activitats falleres van quedar reduïdes a sols el diumenge que va començar, com és habitual a Falles, amb la missa de 10.00 h.

Després de la mateixa, es va inaugurar la Kermesse una de les activitats amb més antiguitat en les nostres festes i que es mantindrà oberta durant els pròxims caps de setmana, així com el dia de Sant Josep. Aquesta activitat, patrocinada per “Is my Hotel” i “Autobusos La Concepción”, compta amb un total de 85 barracons amb jocs variats i realitzats pels mateixos menuts amb ajuda dels seus educadors.

A les 12.30 h començava el Concurs de Paelles de les Falles del 2016 que va comptar també amb gran participació i animació durant tot el matí del diumenge. Les paelles realitzades pels xiquets amb els seus educadors, contant com sempre amb els savis consells de pares i iaios des de la barrera, van quedar d’allò més bones i per això, el jurat encarregat d'elegir les millors, va tindre molt difícil prendre la decisió final.

Els Primers premis van ser per a les paelles cuinades pels equips Matharaki i Iraklia, de la categoria A, i la de Anufari i Xhosa, de la categoria B. Quant al premi a la consolació, aquest va recaure en els equips Yokohama, Suginami i Matsuyama, de la categoria A, i Irthysh i Amazones, de la categoria B.

Els premis i l’activitat van ser possibles gràcies al patrocini de la carnisseria “Ca Conchín”.

Els actes de falles continuaran el dissabte 4 de març amb la Plantà de la Falla des de les 9:00 h per part de l’artista faller de Gandia José Sanchis Izquierdo, l’Arreplegà a partir de les 15.00 h i a les 16.30 la Crida pels carrers del Barri.

Diumenge continuarem amb missa 10 i durant el matí, contarem també amb les tradicionals activitats per als més majors del barri; El concurs de Petanca i el de Bac per a la tercera edat. Així també tindrem Kermesse i la Tómbola per canviar els punts d’aquesta activitat per regals.

Ja de vesprada i a les 17.30, els carrers adjacents a la parròquia es convertiran en el mon de Toy Story on els seus protagonistes ens faran gaudir de l’espectacular i sempre molt esperat Rally de Falles.

Publicado en Local 01 / 03 / 2017