Radio Ontinyent.com

anunciante
TV A la carta Canal Youtube

NoticiasComarcal

A Xàtiva ha estat detingut un home per amenaçar al seua exparella amb cremar-la al costat del seu fill

El detingut entrava a casa de la seua víctima sense el seu consentiment i la va esperar amagat en un armari

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xátiva (València) a un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i violació de domicili, després d'entrar en diverses ocasions a casa d'una amiga sense el seu consentiment i amenaçar-la amb cremar-la a ella i al seu fill, segons ha informat la Prefectura Provincial en un comunicat.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una dona podria estar sofrint amenaces per part d'un amic. Així, els policies van esbrinar que la dona li havia dit al seu amic que no volia veure-li més i aquest no havia acceptat la decisió, al mateix temps que havia entrat en diverses ocasions a la seua casa sense el seu consentiment, possiblement amb una còpia de les claus que la dona no li havia donat.

Continuant amb les perquisicions els agents van esbrinar que en una ocasió el sospitós, d'origen romanés, s'havia amagat en un armari d'una habitació, on va ser sorprés per la dona.

A més, van esbrinar que l'ara detingut havia tornat a entrar a casa de la víctima amb una ampolla de plàstic amb gasolina i una caixa de llumins i li va dir que no s'anava a escapar d'ell i que l'anava a cremar a ella i al seu fill, segons el comunicat.

Per aquests motius, després de realitzar les comprovacions oportunes, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili i amenaces. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat una ordre d'allunyament.

Font: ABC